PARHAITA TUOTTEITA

Käytämme vain parhaita tuotteita. Näin takaamme että paras laatu pysyy mahdollisimman hyvänä. Kompressoreissa luotamme Atlas Copcon valikoimaan.

paineilma tuotteemme

KOMPRESSORIT

Meidän kauttamme markkinoiden energiatehokkaimmat Atlas Copcon valmistamat paineilmakompressorit, jotka ovat laadukkaita sekä luotettavia. Paineilmakompressorien valikoimasta löytyy Ruuvikompressorit, mäntäkompressorit sekä öljyttömät kompressorit.

Uusilla kompressoreilla on 12kk takuu, Käyttöturva + huoltosopimuksella laitteelle jopa 60kk takuu!

RUUVIKOMPRESSORIT

Atlas Copcon ruuvikompressorit ovat luotettavia, energiatehokkaita sekä tuottavat alan johtavan suorituskyvyn. Lataa esite ruuvikompressoreista alapuolelta.

MÄNTÄKOMPRESSORIT

Atlas Copcon mäntäkompressorit on suunniteltu ammattikäyttöön sekä ovat todella helppokäyttöisiä ja edullisia huoltaa. Lataa esite mäntäkompressoreista alapuolelta.

ÖLJYTTÖMÄT  KOMPRESSORIT

Atlas Copco on maailman ensimmäinen kompressorien valmistaja, joka on sertifioitu uusimman ilmanpuhtautta koskevan teollisuusstandardin ISO 8573-1 CLASS 0 (2010) mukaisesti. Lataa esite alapuolelta.

Öljyttömät kompressorit omaavat huippuluokan ilmanpuhtauden kriittisissä ympäristöissä.

PAINEILMAN KÄSITTELY

Valikoimaamme kuuluu Atlas Copcon Airnet paineilmaputkistot, paineilmasäiliöt, linjasuodattimet,paineilman kuivaimet, lauhdeveden öljynerottimet, lauhteenpoistimet sekä paljon muuta.

Laatu on meidän toimintamme kulmakiviä ja tämän takia myymme sekä käytämme SMC Automation Oy:n valmistamia osia kohteissamme.

SOITA TAI MEILAA  NIIN KESKUSTELLAAN  LISÄÄ

ota yhteyttä
+358 50 324 9321

Teemu Pöntinen / Toimitusjohtaja

Suomen paineilma Oy