TAKAAMME PARHAAN PALVELUN

PALVELUMME

ASENNUSPALVELUT

Asennus palveluihimme kuuluu paineilmakompressorit, paineilman kuivaimet, linjasuodattimet, paineilmasäiliöt sekä muut paineilmaan liittyvät laitteet. Meidän kauttamme saa myös paineilmaputkiston suunnittelun, mitoituksen sekä asennuksen.

Paineilmaputkistoissa käytämme Atlas Copcon Airnet putkistoa. AIRnet on alumiinia, joka on käytettävyydeltään huomattavasti parempaa kuin perinteinen metalliputkisto. AIRnet putkisto on vuotamaton sekä ruostumaton ja sillä on 10 vuoden takuu! Teemme myös muutokset jo olemassa oleviin putkistoihin.

Soita 0503249321 tai meilaa niin kartoitetaan teidän tilanteeseenne sopivin ratkaisu teemu.pontinen@suomenpaineilma.fi

HUOLTOPALVELUT

Huollamme sekä korjaamme kaiken merkkiset paineilmakompressorit, olivat ne sitten kiinteitä tai siirrettäviä. Adsorptiokuivaimet sekä muut paineilman käsittelyyn liittyvät tuotteet kuuluvat myös meidän huoltomme piiriin. Käytämme lähtökohtaisesti pelkästään laitevalmistajan alkuperäisiä huolto- ja varaosia, joilla varmistamme paineilmalaitteesi toiminnan sekä laadun. Alkuperäisillä huolto- ja varaosilla varmistamme laitteen suorituskyvyn ylläpidon, luotettavuuden sekä energiatehokkuuden. Alkuperäisillä osilla varmistutaan myös siitä, että kompressorin tuottama paineilma on laadultaan sama riippumatta kompressorin käyttötunneista tai iästä.

Vaihtoehtoiset suodattimet yleensä suunnitellaan sopimaan moneen eri kohteeseen, jolloin niiden suunnitellussa joudutaan tinkimään teknisisistä ominaisuuksista.

Annamme tehdylle huolto- tai korjaus työlle 6kk takuun! (Takuu kattaa tehdyn työn osuuden, osa takuu on erikseen riippuen huolto / varaosasta)

HUOLTOSOPIMUS

Kaikkiin paineilma kompressoreihin sekä oheislaitteisiin on mahdollista tehdä huoltosopimus. Sopimus kattaa työt, matkat sekä tarvittavat osat jotta laitteisiin voidaan suorittaa valmistajan ohjeistuksen mukaisesti huollot. Uusiin Atlas Copco kompressoreihin on mahdollista sopia laajasta Käyttöturva + huoltosopimuksesta, joka antaa laitteelle täystakuun 5 vuodeksi.

Tarkemman sopimuskuvauksen saat ottamalla yhteyttä
0503249321 tai teemu.pontinen@suomenpaineilma.fi

SOITA TAI MEILAA  NIIN KESKUSTELLAAN  LISÄÄ

ota yhteyttä
+358 50 324 9321

Teemu Pöntinen / Toimitusjohtaja

Suomen paineilma Oy