UUTISIA  JA UUSIA  TUOTTEITA

PALVELUMME KASVAA

ATLAS COPCO VALTUUTUKSESTA

-Suomen Paineilma Oy:n ja Atlas Copcon yhteistyö laajenee uuden sopimuksen myötä kattamaan myös Power Techniquen tuotteet.


Suomen Paineilma Oy on Atlas Copco Kompressorien ja Power Techniquen valtuutettu jälleenmyyjä ja huoltoliike Porvoon ja Kymenlaakson alueella.

Yhteistyön avulla voimme palvella entistä paremmin Porvoon ja Kymenlaakson alueella. Hyvin toiminut yhteistyömme syvenee ja odotamme innolla yhteisiä hankkeitamme.

GA VSDs- sarja

Atlas Copcolta on tullut uusi mallisarja taajuusmuuttaja käyttöisten ruuvikompressorien sarjaan. Uusi GA VSDs- sarjan kompressorit on varustettu uudella ruuvielementillä sekä Atlas Copcon itse kehittämällä

NEOS taajuusmuuttajalla. GA VSDs – kompressorissa on ferriittiavusteinen synkrooninen reluktanssimoottori (FARS) joka omaa IE5 – luokan tehokkuuden. Uusi GA VSDs- sarja kattaa kokoluokat 5-37kw.

Kompressorin Smart Temperature Control (STC)- järjestelmä varmistaa öljynsyötön ihanteellisen lämpötilan
hallinnan ja kaikkien näiden komponenttien ansiosta GA VSDs – paineilma kompressori on tehokas laite, jonka suorituskyky sopeutuu käyttöympäristöön sekä paineilmatarpeisiin.
Atlas Copcon uudella GA VSDs- sarjan kompressorilla voit säästää jopa 60 % energiakuluissa!

Valitsemalla ruuvikompressoriin Energy recovery- toiminnon avulla voit ottaa talteen kompressorin tuottamasta lämmöstä jopa 80 % ja hyödyntää sitä pienentämään energiakuluja. Meidän kauttamme saat juuri teidän toimiinne oikein mitoitetun paineilmakompressorin, joka on luotettava, tehokas, kestävä sekä räätälöity tarvittaessa teidän tarpeisiinne.

Klikkaamalla tätä pääset GA VSDs- sarjan kompressorien esitteeseen.

SOITA TAI MEILAA  NIIN KESKUSTELLAAN  LISÄÄ

ota yhteyttä
+358 50 324 9321

Teemu Pöntinen / Toimitusjohtaja

Suomen paineilma Oy